Üdv minden kedves erre tévedőnek!

Ezen a blogon ázsiai (főleg koreai) drámákról olvashattok, illetve tölthettek le általam készített feliratokat. Mivel csak most kezdek ismerkedni a feliratfordítás művészetével, egyelőre kevés tartalom érhető el itt. De, reményeim szerint, ez majd idővel bővülni fog.
Kellemes időtöltést kívánok a blogon!

2014. március 4., kedd

Fordítás állapota a jobb oldalon

Sajnos be kell valljam, kevesebb szabad időm van mostanában, mint azt a sorozat fordításának kezdetekor sejtettem. Ettől függetlenül haladok vele, csak az előre tervezett heti legalább egy rész kiadása most különösen nehéznek tűnik. Viszont, hogy ne kelljen minden egyes csúszásról külön posztot írnom, betettem jobb oldalra egy új modult, amit mindig frissíteni fogok, ha haladok valamennyit az aktuális rész fordításával, így nyomon tudjátok követni, hogy éppen hogy állok. Remélem, elnézitek nekem a lassúságom, és továbbra is lelkesen fogadjátok majd az új feliratokat!

2 megjegyzés:

  1. Kedves Suseonhwa, nagyon köszönöm a munkádat, és nagyon várom az újabb részt mert Oh Man Suk-ról igazán ellehet mondani : egy jó színész
    Kívánok sok szabadidőt és kedvet a fordításhoz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Dolores953!
      Sajnos nagyon lassan tudok haladni, de minden szabadidőmet kihasználom, hogy fordítani tudjak - csak nagyon kevés van belőle mostanság. De ma is sikerült haladnom egy keveset, szóval előbb-utóbb elkészül az új felirat is. Addig is köszönöm a türelmet! :)

      Törlés